Kode:             O814     

Locatie:          Petalidi - Messini
Opp:               2100 m2
Prijs:              
 € 179.000               

Messinia West

Aangeboden, heerlijke villa met 3 slaapkamers / 2 badkamers met apart appartement en 2100 m2 grond met een overvloed aan fruitbomen en een fantastisch uitzicht op de baai van Messinia en de Tayegetos-bergen.
Dicht bij stranden en voorzieningen.
Gemakkelijke toegang tot Kalamata en luchthaven.

LOCATIE:

De woning is gelegen op de grens van een pittoresk dorpje binnen 15 minuten van de stad Messini en de luchthaven van Kalamata. De belangrijkste winkelstad is Messini.
Basisvereisten zijn te vinden in een nabijgelegen dorp op slechts 5 minuten afstand. Petalidi, een pittoresk havenstadje met een wekelijkse boerenmarkt, ligt op slechts 15 minuten rijden.
Kalamata, de hoofdstad, ligt op 30 minuten rijden. Er is een nieuwe snelweg die Kalamata met Athene verbindt, welke nu binnen 2:30 uur kan worden bereikt.

BESCHRIJVING VAN HET HUIS:
Deze prachtige omheinde en omheinde villa, gebouwd in 2005, is ontworpen om optimaal te profiteren van het omringende landschap en het geweldige uitzicht op zee en de bergen.

Begane Grond

Het onderste woongedeelte wordt betreden via een aparte deur op de begane grond en wordt momenteel door de huidige eigenaren gebruikt als ambacht / kantoor / zithoek. De grote kamer kan gemakkelijk worden opgedeeld in een slaapkamer aan het uiteinde. Het profiteert overal van A / C en oliegestookte centrale verwarming. 2 radiatoren in de lounge, een in de keuken. Er is een lokale tv, satelliet-tv, telefoon en breedbandverbinding. De keuken heeft voldoende ruimte voor tafel en stoelen. Naast de keuken is het toilet en de wasruimte op de begane grond met opbergkasten.

Bovenste verdieping

Slaapkamers:

Er zijn 2 grote slaapkamers op de bovenverdieping. Beiden hebben toegang tot aparte balkons met uitzicht op de tuinen via openslaande balkondeuren. Beide profiteren van plafondventilators, tv-aansluitingen, radiatoren voor centrale verwarming en hebben voldoende stopcontacten. De grootste slaapkamer heeft een omkeerbare A / C-unit

Keuken / eetkamer:

Er is een lichte keuken in moderne stijl met voldoende stopcontacten voor uw apparaten. Zowel de woonkamer als de keuken hebben een hoog plafond met balken. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en voorzien van wit metalen rolluiken. Warm water wordt geleverd via 2 nabijgelegen zonnepanelen. De vloer is door het hele pand betegeld en biedt gemak bij het schoonmaken en verkoeling in de zomerperiodes. Centrale verwarming op olie is in het hele pand geïnstalleerd. Er is een radiator in de keuken.

Huiskamer:

Franse openslaande deuren vanuit de woonkamer openen naar buiten naar het balkon met een ononderbroken uitzicht over de baai van Messini en het Taygetos-gebergte. Er zijn voldoende stopcontacten, A / C, centrale verwarming op olie, satelliet- en breedbandverbindingen en een telefoonpunt.
Hoge houten plafonds zijn een geweldig kenmerk van deze lounge, die is ingericht met aantrekkelijke wandverlichting en hoogstaande spots.
De balkondeuren zijn voorzien van dubbel glas (net als alle deuren en ramen in het pand) en voorzien van metalen rolluiken.
De lounge heeft breedbandinternet, lokale tv- en satelliet-tv-aansluitingen. Met 2 satellietschotels die signalen ontvangen van Astra 28 en Eutelsat 13.
Onder het slaapkamerbalkon zijn er voldoende opslagruimtes die via een lage metalen deur worden betreden. In een van deze ruimtes bevindt zich ook de cv-ketel en olietank van 1000 liter.

BESCHRIJVING VAN KAVEL:
Het huis wordt geleverd met een mooie gezellige tuin ca. 2,5m x 10 m met een wijn- en citroenboom, evenals een grote veranda van ca. 3m x 5m met een prachtig uitzicht op zee en een mooi overdekt balkon met een prachtig uitzicht op zee of ca. 2,5 m x 6 m. Er is voldoende ruimte om buiten te eten, barbecue, etc.

AFSTAND ZEE:
Ongeveer een 10 minuten rijden naar de zandstranden.


ZICHT:

Olijfgaarden zover het oog reikt en een fantastisch uitzicht over de baai van Messinia en de Taygetos-bergen.

OPMERKING:
Moet worden gezien om gewaardeerd te worden!

Moet worden bekeken om deze unieke woning volledig te waarderen.

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000

Speciale aanbieding

Nieuw aanbod

 

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHE ID

NIEUW vs BESTAAND

E-MAIL:
info@droomhuisingriekenland.nl

TEL:  
NL:  0031651147012
 

CONTACT

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

Tweede huis Peloponnesos

                                          Onbezorgd bouwen en kopen

Start.
Ons Team.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio info.
FAQ.
Nieuwtjes en Links.
Contact.