Volg ons op

Op de Facebookpagina  plaatsen we alle updates over het bestaande aanbod en tevens de laatste objecten die zijn opgenomen. Ook vindt u veel actueel nieuws en wetenswaardigheden over Griekenland/Peloponnesos.

Bezoek en            o   onze pagina op         zodat u niets mist.

 

 

 

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

Tweede huis Peloponnesos

                                          Onbezorgd bouwen en kopen

Start.
Ons Team.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio info.
FAQ.
Nieuwtjes en Links.
Contact.

Laatste

Publikatie

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbieding

Nieuw aanbod

 

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

NIEUW vs BESTAAND

E-MAIL:
info@droomhuisingriekenland.nl

TEL:  
NL:  0031651147012
 

CONTACT

         www.droomhuisingriekenland.nl

Dromen van een huis op de Peloponnesos.

VILLA VAN DE MAAND JUNI 2020.
Prijs:      € 250.000


De website met de mooiste villa's en bouwkavels in het zuiden van de Peloponnesos.

Voor meer informatie: pim.strik@gmail.com

 

Messinia County:

Traditioneel, 4 slaapkamers / 2 badkamers, volledig ingericht, stenen huis, met prachtige grote ommuurde tuin, fruitbomen en fantastisch, op het westen gelegen, ononderbroken uitzicht op zee en de kust.

 

LOCATIE:Deze fantastische woning ligt op een prachtige locatie, met uitzicht op de zee, met niets dan fruitbomen tegen de heuvel. Het heeft een vrij prachtig uitzicht over de hele kustlijn.Korte rit naar Ag Nikolaos, Stoupa, stranden en alle voorzieningen. Het pittoreske vissersdorpje Ag Nikolaos met zijn taveernes en coffeeshops ligt op slechts 5 minuten rijdenStoupa (op 10 minuten rijden) is de stad met een fantastische sfeer, winkels, supermarkten, kliniek, apotheek, restaurants, markten en 2 prachtige brede zandstranden.Bij beide plaatsen bevinden zich beschermde havens.De internationale luchthaven van Kalamata ligt op slechts 50 minuten rijden.

 

BESCHRIJVING VAN HUIS:Het huis kent 2 verdiepingen en heeft een woonoppervlak van ca. 150m2, plus overdekte veranda's.Het is opgedeeld in 2 afzonderlijke appartementen met 2 slaapkamers, waardoor het een ideaal object is voor grote gezinnen, ruimte om vrienden te ontvangen, of voor iemand die op zoek is naar huurinkomsten.

Appartement 1: (bovenste verdieping):Open woonkamer / keuken met open haard.1 badkamer met douche en toilet.2 slaapkamers met ingebouwde kasten.Grote balkons met uitzicht op zee.

Appartement 2: (begane grond)Open woonkamer / keuken met houtkachel.1 badkamer met douche en toilet.2 slaapkamers met ingebouwde kasten.Veranda met prachtig uitzicht op zeeToegang tot de tuin.

 

BESCHRIJVING VAN HET GRONDSTUK:De villa ligt op een ommuurd en omheind perceel van ca. 1.200m2 met fruit- en olijfbomen, BBQ, wilde bloemen, patio's en paden gebouwd met lokale stenen.Naast een aansluiting op de gemeentelijke waterleiding heeft het huis een extra opslagtank.Het pand heeft ook een goede toegang en voldoende parkeergelegenheid.AFSTAND TOT DE ZEE:Ca. 5 minuten rijden naar zee en zandstranden.

 

ZICHT:Prachtig, ononderbroken, op het westen gelegen uitzicht op zee en zonsondergangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Juni 2020

+3