Juni 2017.

 

MANI (Peloponnesos Griekenland) zeer gewild!

In de eerste maanden van dit jaar is de vraag naar bestaande villa's op het schitterende schiereiland MANI substantieel toegenomen. 

MANI is bij uitstek voor velen een ideaal, nog authentiek Grieks, vestigingsgebied voor een 2de woning.

Het kenmerkt zich met name door de vele kleine intieme zandstranden in een nog ongerepte, vaak ruige bergachtige, natuur. Aan de kusten bevinden zich vele typisch Griekse dorpjes met hun visser haventjes en alle noodzakelijke voorzieningen ( bank, supermarkt,  arts, apotheek, romantische taveerne's, etc).

Veel Nederlanders bezoeken nu deze streek om hun droomhuis te vinden. Ook menigeen is de bouw gestart van een villa op een verworven perceel met een panoramisch zicht op de zee en de vele eilanden.

 

 

September 2016.

 

In the English language

The website has special Engliish language-pages to introduce in less details the offered properties (houses and building plots). Besides the Homepage there are the pages: All About Us, Houses, Building Plots, Special Offers and New Offers.

Of course I can, by contacting me, provide you extensive information.

 

Dans la langue française

Le website a spéciales  français langue-pages pour introduire dans moins de détails les propriétés recueillies

(maisons et terrains à bâtir) Outre la Page d'accueil, il y a les pages: Tout sur Nous, Maisons, Terrains à bâtir, Offres spéciales et des Nouvelles Offres.
Bien sûr, je peux, en me contactant, vous fournir des informations détaillées.

 

 

September 2016.

 

De website is geactualiseerd en uitgebreid met een 30-tal huizen en villa’s welke zeer recent zijn aangeboden aan de voor mijn website geselecteerde betrouwbare Griekse makelaars/aannemers. De verkoop ervan is in voorbereiding en alle details zijn nog niet bekend.

Dit komend aanbod is opgenomen op een speciale pagina (Komend Aanbod) met de beschrijvingen en afbeeldingen welke momenteel beschikbaar zijn.
Wanneer geheel bekend  zullen de deze objecten bij
Nieuw Aanbod worden ingeschoven.
Natuurlijk kan ik u, door
contact met me op te nemen, uitgebreid informeren.

Ook zijn aan de website een 40-tal bouwkavels toegevoegd in prijs varierend van 4.500 tot €380.000.

Deze zijn te vinden op de pagina’s
Kavels tot  €100.000 ,
Kavels van €100.000 tot  €200.000  en
Kavels vanaf  €200.000.

 

Augustus 2015.

        Huizenmarkt op de Peloponnesos in de lift.

De afgelopen 2 maanden is de opleving van de huizenmarkt  zeer opmerkelijk!

Deze ontwikkeling is met name tot stand gekomen na het doorvoeren van verschillende prijs verlagingen.

Ook het stabiliseren van de politieke en financiële situatie in Griekenland,  gekoppeld aan de doorzettende economische groei in Europa,  heeft de vraag positief beïnvloed.

 

Zowel de prijsverlagingen als een 30-tal nieuwe aanbiedingen (zie: Nieuw Aanbod) zijn nu opgenomen in de “upgrade” van mijn website.

 

 

December 2014.

 

In 2015 non-stop vliegen op de Peloponnsos.

De vluchtschema's voor 2015 zijn nog niet bij alle luchtvaartmaatschappijen bekend, wel is al duidelijk dat veel maatschappijen inhaken op deze stijgende vraag naar nieuwe Griekse bestemmingen.
Vanaf april 2015 vliegt
AEGEAN Airlines wekelijks direct op KALAMATA voor zeer gunstige prijzen vanaf €39 enkele reis.
Binnen 3 uur bent u vanaf, de dicht bij de Nederlandse grens liggende, internationale luchthaven van Dusseldorf op de Peloponnesos. In vergelijking met het landen op Athene Airport minstens een tijdwinst van ongeveer 4 uur! Met name voor hen wonende in het oosten vaan Nederland interessant.

Zo wordt het authentieke sfeervolle zuiden van de Griekse Peloponnesos steeds interessanter voor het genieten van een 2de woning.

 

 

Augustus 2014.

 

Het toerisme op de Peloponnesos breekt dit jaar alle records. Na een aantal mindere jaren is Griekenland weer helemaal in. Met name de Griekse gastvrijheid, prachtige ongerepte natuur en authentieke sfeerrijke dorpjes met hun taveernes en cafenio's ervaart de toerist als een weldaad in tegenstelling tot het jachtige, zakelijke leven in het westen. Griekenland is het land waar uw zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Met name de belangstelling voor het verwerven van onroerend goed neemt sterk toe. Vooral degene die nu of in de toekomst over meer vrije tijd beschikken maken gebruik van unieke aanbiedingen. De verkoop van villa's en kavels met adembenemend zeezicht is sterk aangetrokken.

 

 

Juni 2014

De golfbanen van Costa Navarino bij de beste ter wereld

Costa Navarino, bij Pylos in het zuidwesten van de Peloponnesos, is misschien wel de meest luxueuze vakantiebestemming van Griekenland. Het resort heeft twee golfbanen, luxe suites, villa’s en hotels en stond recent decor in de film “Before Midnight”. Niet alleen een prachtig gebied, maar ook een rustig gebied zonder massatoerisme.

 

 

April 2014:

 

De Griekse regering heeft, om economische redenen, de overdrachtsbelasting miv 1-1-2014 teruggebracht van 10 naar 3%.

Ook is de aanwezigheid van de advocaat niet meer verplicht en dus kan dat ook de kosten drukken. Wij adviseren niet van de ondersteuning van de advocaat, bij aan- en verkoop,af te zien.

In het algemeen kan men zeggen dat de K.K. met 70%  zijn verlaagd!!!!!   

 

 

November 2013:

 

De afgelopen jaren heeft de EURO-CRISIS niet alleen bij ons een stempel op het leven geplakt. Ook op de Peloponnesos zijn de bestedingsmogelijkheden van de Grieken vaak verminderd. Echter dit heeft geen vat op de vriendelijkheid en gastvrijheid van de bewoners. Ook blijft de veiligheid in de Griekse samenleving onveranderd hoog. Dit jaar is het toerisme en m.n. de tweede huizen markt in Griekenland weer in een opgaande lijn(zie Mondi).

Juist nu is de de tijd rijp om voor aantrekkelijke prijzen een tweede huis te verwerven.


 

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

Tweede huis Peloponnesos

                                          Onbezorgd bouwen en kopen

Start.
Ons Team.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio info.
FAQ.
Nieuwtjes en Links.
Contact.

Volg ons op

Op de Facebookpagina  plaatsen we alle updates over het bestaande aanbod en tevens de laatste objecten die zijn opgenomen. Ook vindt u veel actueel nieuws en wetenswaardigheden over Griekenland/Peloponnesos.

Bezoek en               onze pagina op       zodat u niets mist.

 

 

 

Publicaties
Archief

 

Oktober 2017.

 

Run op vakantie in Griekenland  2017.
Hieronder heb ik een artikel uit de Telegraaf van 26 oktober 2017 gekopieerd. Aantonend hoe zeer het toerisme naar Griekenland in 2017 is gegroeid (20% meer dan 2016).
Deze ontwikkeling vindt niet alleen plaats in de toeristen sector, maar met name ook voor de woningmarkt.

 

Niet alleen de prachtige natuur en de zonnige goudgele zandstranden, maar ook de politieke stabiliteit en de nog  zeer concurrerende prijzen maken Griekenland en vooral de Peloponnesos erg geliefd. Het is er allemaal niet zo massaal.
De mensen gaan zuinig met hun land en producten om en je kan er heerlijk eten.
 

Geïnitieerd door deze website zijn, in vergelijking met vorig jaar, 71%  meer verkooptransacties van villa's, vakantie woningen en bouwkavels  tot stand gekomen.

Vele West Europeanen (waaronder vele Nederlanders ) genieten vanaf dit jaar van hun droomhuis op de Peloponnesos.

 

Wij hebben hen volledig kunnen overtuigen van onze klantgerichte aanpak.

Wij leggen ons toe op het leveren van een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke service, met meer dan 15 jaar ervaring op de Griekse Peloponnesos vastgoedmarkt.

Ons professioneel, ervaren team (makelaar, civiel engineer, architect, advocaat en notaris) en onze kennis van de lokale markt zorgt voor een service die ongeëvenaard is.

Ons doel is om u, onze klanten, de beste service en goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ju

Juni 2018.

 

Overwegingen Peloponnesos versus Griekse eilanden.


Griekenland kent vele uitnodigende eilanden, met hun prachtige natuur en uitgebreide vakantie accommodaties.  Maar een eiland is een eiland en kent zijn limieten.

De Peloponnesos is technisch ook een eiland maar is verbonden met het vaste land en enkel op 1 uur van Athene (airport), onafhankelijk van het weer en tijd in het jaar.

Als men een (vakantie)woning overweegt is bereikbaarheid, transporttijd en transportgemak een essentieel punt van overwegen.

Er zijn vele internationale directe vluchten (o.a. Van Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf) , het hele jaar door, van en naar de internationale luchthaven van Kalamata (centraal de Peloponnesos).

Tevens is de bereikbaarheid per auto eenvoudig middels de vele veerbootverbindingen tussen Italie (o.a. Triest, Venetie en Ancona) en de haven van Patras op de Peloponnesos. Het dichtstbijzijnde Griekse eiland is altijd nog  minimaal 2 uur verder met een volgende veerboot vanaf Pireus. En daarbij komt vaak de niet aansluitende vertrek schema's en de extra extra kosten.

Als men investeert in een huis dan is bereikbaarheid van het grootste belang.

Onder andere, maar niet alleen,  om deze reden is het zuidelijke deel (Messinia) van de Peloponnesos een favoriete bestemming voor hen die echt willen genieten van het Griekse leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2018
 

www.droomhuisingriekenland.nl  is geactualiseerd.


Mijn website is recent geactualiseerd en uitgebreid met een 50-tal huizen, villa’s en bouwkavels welke zeer recent zijn aangeboden (Zie: NIEUW AANBOD ). Ook zijn de objecten welke een nieuwe eigenaar hebben gekregen verwijderd.
De aan- en verkoop van woningen heeft dit jaar een grote vlucht genomen.          

                                           Griekenland is weer in.
Niet alleen de prachtige natuur en de zonnige goudgele zandstranden, maar ook de politieke stabiliteit en de nog  zeer concurrerende prijzen maken Griekenland en vooral de Peloponnesos erg geliefd. Het is er allemaal niet zo massaal.
 

De door mijn website geselecteerde betrouwbare Griekse makelaars/aannemers zijn onafhankelijk, die zich toeleggen op het bieden van een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke service, gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring op de Griekse vastgoedmarkt.
Ik werk met hen samen omdat ik bij hen ervaren heb en omdat ik geloof dat er geen vervanging is voor ervaring, en de vele jaren werk op de lokale markt voor een service zorgt die ongeëvenaard is.
Ons doel is om u, naast de best mogelijke service, een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Ik adviseer, indien gewenst, over goedkope vluchten en de beste manier om hier te komen. Op verzoek boeken wij u in de accommodatie die u wenst.

Wij rijden u naar de huizen en dorpen van uw voorkeur en geven u alle informatie over de objecten, over de Griekse aankoopprocedures en ook over het gebied (geschiedenis, culturele kenmerken, enz.).

 

Natuurlijk kan ik u, door contact met me op te nemen, uitgebreid informeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbieding

Nieuw aanbod

 

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

NIEUW vs BESTAAND

E-MAIL:
info@droomhuisingriekenland.nl

TEL:  
NL:  0031651147012
 

CONTACT


April 2019
 

www.droomhuisingriekenland.nl  is geactualiseerd.


Mijn website is recent geactualiseerd en uitgebreid met een 30-tal huizen, villa’s en bouwkavels welke zeer recent zijn aangeboden (zie: NIEUW AANBOD ).
Ook zijn de objecten welke een nieuwe eigenaar hebben gekregen verwijderd en
SPECIALE AANBIEDINGEN uit ons aanbod opnieuw ingevoegd.
De aan- en verkoop van woningen (getuige de verschillende media) heeft de afgelopen 12 maanden een grote vlucht genomen.          


Graag informeer ik ( pim.strik@gmail.com ) u uitgebreid verder over ons
AANBOD en met name over het rendement van uw Griekse investering.
 

                                        Griekenland is in !!
 

Niet alleen de prachtige natuur en de zonnige goudgele zandstranden, maar ook de politieke stabiliteit en de nog  zeer concurrerende prijzen maken Griekenland en vooral de Peloponnesos erg geliefd. Het is er allemaal niet zo massaal.
 

De door mijn website geselecteerde betrouwbare Griekse makelaars/aannemers zijn onafhankelijk, die zich toeleggen op het bieden van een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke service, gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring op de Griekse vastgoedmarkt.
Ik werk met hen samen omdat deze ‘professionals’ betrouwbaar zijn, hetgeen met name door, de door mij naar hen geleide, geïnteresseerde kopers dit mij enthousiast hebben terug gekoppeld.

Ons doel is om u, naast de best mogelijke service, een goede prijs-kwaliteit verhouding te bieden.

Ik adviseer, indien gewenst, over goedkope vluchten en de beste manier om hier te komen. Op verzoek boeken wij u in de accommodatie die u wenst.

 

 

E-mailadres: pim.strik@gmail.com
Aanbieding 13

        www.droomhuisingriekenland.nl

Dromen van een huis op de Peloponnesos.

Uw 2de woning op de Peloponnesos!

Wie droomt er niet van een huis aan zee in Griekenland? In een rustige groene omgeving wakker worden met een strakblauwe lucht, uitzicht op zee en op je eigen terras genieten van een Grieks ontbijt. Tsja, zo zouden we elke dag wel willen beginnen. Een utopie of werkelijkheid?

Het grote schiereiland "de Peloponnesos" heeft prachtige historische bezienswaardigheden, mooie en vooral rustige stranden, pittoreske dorpjes en een ruig landschap. Bovendien is de Peloponnesos een gastronomisch paradijs en levert het de beste olijfolie en wijnen van topkwaliteit. In Nemea vind je een aantal van de beste wijnhuizen van Griekenland en olijfolie van Kalamata behoort al jaren tot de wereldtop.

De Peloponnesos is het meest zuidelijke deel van het vasteland van Griekenland. Aanvankelijk was het een eiland. Door de ingrijpende geologische veranderingen in dit gebied werd het tot twee keer toe gescheiden en weer herenigd met het overige vasteland. Het reliëf is ruw en het binnenland bestaat uit compacte bergmassa’s. Aan de kust heerst een mediterraan klimaat in tegenstelling tot het landklimaat van het binnenland.

Griekse gastronomie en de beste wijnen vind je op de Peloponnesos

Als je de streek moet omschrijven dan zijn het beelden
en muziek, geuren van de zee, de bergen waar op elke plek
onze gedachten uitgaan naar een Griekse Mythe.
Steden, provinciale stadjes, badplaatsen, belangrijke centra
uit de oudheid tot het heden dat is de Peloponnesos.
Het
Epidaurus amfitheater is uniek even als
het
Kanaal van Korinthe, het oude Korinthe, Olympia en Mycenae. Dit is slechts een greep uit de tientallen archeologische bezienswaardigheden van het gebied. Vakantiebestemmingen zijn hier o.a. Koroni, Chrani, Tolo, Stoupa en Kalamata.

De Peloponnesos is een gastronomisch hoogwaardig gebied in Griekenland. Nemea is hier de wijnstreek, waar je naast de traditionele druivenrassen als Chardonnay, Viognier en Merlot veel de inheemse druivensoort Agiorgitiko tegenkomt. Deze druif wordt ook wel de St. George genoemd. Met deze druivensoort maken de wijnhuizen hier kwalitatief zeer goede wijnen. Grootschalige productie is vaak waar het aan ontbreekt om meer internationale bekendheid te genieten.

De regio Messinië op de Peloponnesos, ook wel “het Toscane van Griekenland genoemd”, biedt ongekende mogelijkheden voor

Je eigen droomhuis in Griekenland.

De meesten kiezen hun 2de woning op de Peloponnesos in de zuidelijke streek Messinië.
Het internationale vliegveld van Kalamata fungeert als aanvliegroute voor de vele authentieke badplaatsen met de prachtige zandstranden van Messinië

Onze Griekse ervaringen delen we graag met u.

Wij hebben hier in 2007 een villa gebouwd en wel helemaal in het zuiden in de regio Messinië bij Koroni.

Ons huis ligt op een toplocatie met een onbeperkt zeezicht. De afstand tot zee is 250 m.

Na een aantal vakantiejaren wisten we het zeker:  
hier voelen we ons thuis! Hier willen we ons tweede huis!
Hier willen we ver weg van de alledaagse beslommeringen extra genieten van het leven.

Maar hoe en waar te beginnen? Hoe pak je het aan?

Gaan we voor een bestaande woning of gaan we toch bouwen en dus al onze wensen realiseren?
Snel merkten we dat, i.v.m. typische Griekse aanpak en regels, ervaring noodzakelijk is bij prijs onderhandelingen, onderzoek eigendomstitels, passeren van aktes, kadastrale overschrijving, etc.

Wij wilden ook kunnen verhuren (rendement van de investering) en een betrouwbaar beheer van ons bezit!

Onze opgedane ervaring, vanaf 2007, kan bijdragen tot uw zorgeloze aankoop of bouw van "το σπίτι σας" (uw woning)!

        Ingewikkeld?        Niet, als je de juiste mensen inschakelt.

Ik fungeer dan ook met veel enthousiasme als uw intermediair en ben het aanspreekpunt en coördinator van een team deskundigen.

Tijdens onze oriëntatie en het proces van de bouw van ons huis heb ik goede ervaringen opgedaan met  een aantal Griekse makelaars/aannemers. Uiteindelijk bleek de zakelijke relatie met deze Griekse specialisten het sleutelwoord voor het welslagen van ons ‘avontuur’.  Wel even moeten wennen aan hun (typische Griekse) werkwijze omdat deze niet altijd overeenkomt met de ons vertrouwde efficiëntie.

Deze Griekse Peloponnesos professionals met hun klantgerichte aanpak en expertise kunnen u ook zorgeloos bijstaan bij het verwerven van uw droomhuis.

Deze Griekse specialisten
hebben meer dan 25 jaar ervaring:

Wij werken met een team van de noodzakelijke disciplines zoals, notaris, advocaat, vertalers, civiel ingenieur en architecten.

Deze vakmensen werken projectmatig en ”leveren”  binnen de van te voren afgesproken tijd en kosten.
 

Op mijn website is een ruim aanbod aan unieke bouwkavels en luxe en solide villa's voor zowel permanente- als vakantiebewoning. Ook kunnen we de bouw volledig voor u verzorgen zodat u sleutelklaar uw droomhuis kan betrekken.

Informatie: pim.strik@gmail.com  

 

 

        www.droomhuisingriekenland.nl

Dromen van een huis op de Peloponnesos.

Droomhuis in Griekenland
12 januari 2020·

De website met de mooiste villa's en bouwkavels in het zuiden van de Peloponnesos.
VILLA VAN DE MAAND JANUARI 2020

 

LOCATIE:
Een charmante omgeving met prachtig uitzicht over de kust biedt het decor voor dit prachtige huis. Het ligt vlak bij de kust van Kyparissia. Het is een ideale locatie voor diegenen die iets dicht bij het
​​strand, taverne's en de uitgebreide faciliteiten van een stad. U hoeft geen ​​auto te gebruiken.

Gemakkelijke toegang tot Kalamata / airport. via de nieuwe snelweg.

 

BESCHRIJVING VAN HET HUIS:
Deze vrijstaande villa bestaande uit 3 verdiepingen beslaat 140 m2 woonoppervlak, plus overdekte veranda's.

De begane grond bestaat uit:
woonkamer met een open haard, volledig ingerichte keuken en badkamer
Een mooie marmeren trap leidt naar de bovenste verdieping, welke bestaat uit:
3 slaapkamers met badkamer en balkons met een prachtig uitzicht op zee.

De kelder / speelkamer, die toegankelijk is vanuit de woonkamer, heeft ook een douche / wc en kan worden gebruikt als apart gastenverblijf.

Hoge kwaliteit betegelde vloeren;
De woning is centraal verwarmd met radiatoren in alle kamers, en heeft een olie ketel beneden in de berging.
Alle ramen zijn voorzien van rolluiken en veiligheidsbeslag.

 

BESCHRIJVING VAN HET PERCEEL:
De villa heeft een kleine tuin. Er is voldoende ruimte om in de verkoelende zeewind te dineren, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op zee.

 

AFSTAND TOT DE ZEE:
50 meter van zandstrand.

 

ZICHT:
fantastisch vrijblijvend uitzicht op zee.

 

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2020

Februari 2020

        www.droomhuisingriekenland.nl

Dromen van een huis op de Peloponnesos.

VILLA VAN DE MAAND FEBRUARI 2020.
Prijs:      € 70.000


De website met de mooiste villa's en bouwkavels in het zuiden van de Peloponnesos.

Voor meer informatie: pim.strik@gmail.com
 

Messinia County:

Prachtig, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers / 2 badkamers, origineel stenen huis op een perceel van 1200 m2, prachtig en respectvol gerenoveerd, in het traditionele bergdorp Ambeliona.
 

LOCATIE:
Deze unieke woning is gelegen in het traditionele bergdorp Ambeliona (tussen Kyparissia en Tripoli, Messian County in centraal Peloponnesos). Op 10 km afstand van de tempel van Apollo Epicurion en dicht bij de watervallen van Neda.
Gebouwd op het denkbeeldige kruispunt van drie prefecturen, Arcadia, Ilia en Messinia, is Ambeliona een traditioneel bergdorp omgeven door kastanje bossen en talloze natuurlijke bronnen.
Geschilderde geplaveide straten en oude stenen huizen wanen u een ander tijdperk omringd door een ongerepte bergachtige natuur met haar schone berglucht.
Een plek waar de fijne dagelijkse genoegens samengaan met unieke gevoelens die je telkens opnieuw wilt beleven.

Een keer per week komt er een bakker en een groenteboer langs en kun je lokale producten kopen.
Het Abeliona retraitehotel op loopafstand biedt een restaurant met uitstekende gerechten.
Andritsena het dichtstbijzijnde grote dorp met voorzieningen is op ongeveer. 15 m afstand.

De hoofdstad van de regio, Kalamata, met zijn internationale luchthaven ligt op ongeveer 50 km afstand.

BESCHRIJVING VAN HUIS:
De
begane grond meet 40 m². en bestaat uit:
een keuken,
een eetkamer,
een badkamer en
een druivenpers ruimte in oorspronkelijke staat.

De eerste verdieping meet 40 m² en bestaat uit:
3 slaapkamers,
1 grote badkamer en
een woonkamer met een mooie open haard in zijn oorspronkelijke vorm en volledig functioneel.

Tevens:
een berging van 25 m²,
centrale verwarming met olie (de tank bevindt zich in een opslagruimte van 35 m² buiten het huis),
houten ramen en horren,
elektrische apparaten / witgoed (oven, koelkast, tv, stofzuiger).

Het huis heeft aansluitingen voor elektriciteit, water en telefoon / internet.

BESCHRIJVING VAN HET GRONDSTUK:
Op het perceel van 1200 m2 vindt u een traditionele broodoven, een pergola, een boomgaard en 20 volwassen fruitbomen.
Het heeft ook een irrigatiesysteem.
 

AFSTAND TOT DE ZEE:
Ca. 1 uur rijden naar zee en zandstranden.

ZICHT:
Bossen zover het oog reikt.

OPMERKING:
Dit is een ongelooflijk mooie woning in een prachtig traditioneel dorp met een adembenemend uitzicht en is geschikt voor mensen die een rustige ambiance willen, zoals schilders, schrijvers, enz.

Het wordt volledig gemeubileerd verkocht.