Juni 2017.

 

MANI (Peloponnesos Griekenland) zeer gewild!

In de eerste maanden van dit jaar is de vraag naar bestaande villa's op het schitterende schiereiland MANI substantieel toegenomen. 

MANI is bij uitstek voor velen een ideaal, nog authentiek Grieks, vestigingsgebied voor een 2de woning.

Het kenmerkt zich met name door de vele kleine intieme zandstranden in een nog ongerepte, vaak ruige bergachtige, natuur. Aan de kusten bevinden zich vele typisch Griekse dorpjes met hun visser haventjes en alle noodzakelijke voorzieningen ( bank, supermarkt,  arts, apotheek, romantische taveerne's, etc).

Veel Nederlanders bezoeken nu deze streek om hun droomhuis te vinden. Ook menigeen is de bouw gestart van een villa op een verworven perceel met een panoramisch zicht op de zee en de vele eilanden.

 

 

September 2016.

 

In the English language

The website has special Engliish language-pages to introduce in less details the offered properties (houses and building plots). Besides the Homepage there are the pages: All About Us, Houses, Building Plots, Special Offers and New Offers.

Of course I can, by contacting me, provide you extensive information.

 

Dans la langue française

Le website a spéciales  français langue-pages pour introduire dans moins de détails les propriétés recueillies

(maisons et terrains à bâtir) Outre la Page d'accueil, il y a les pages: Tout sur Nous, Maisons, Terrains à bâtir, Offres spéciales et des Nouvelles Offres.
Bien sûr, je peux, en me contactant, vous fournir des informations détaillées.

 

 

September 2016.

 

De website is geactualiseerd en uitgebreid met een 30-tal huizen en villa’s welke zeer recent zijn aangeboden aan de voor mijn website geselecteerde betrouwbare Griekse makelaars/aannemers. De verkoop ervan is in voorbereiding en alle details zijn nog niet bekend.

Dit komend aanbod is opgenomen op een speciale pagina (Komend Aanbod) met de beschrijvingen en afbeeldingen welke momenteel beschikbaar zijn.
Wanneer geheel bekend  zullen de deze objecten bij
Nieuw Aanbod worden ingeschoven.
Natuurlijk kan ik u, door
contact met me op te nemen, uitgebreid informeren.

Ook zijn aan de website een 40-tal bouwkavels toegevoegd in prijs varierend van 4.500 tot €380.000.

Deze zijn te vinden op de pagina’s
Kavels tot  €100.000 ,
Kavels van €100.000 tot  €200.000  en
Kavels vanaf  €200.000.

 

Augustus 2015.

        Huizenmarkt op de Peloponnesos in de lift.

De afgelopen 2 maanden is de opleving van de huizenmarkt  zeer opmerkelijk!

Deze ontwikkeling is met name tot stand gekomen na het doorvoeren van verschillende prijs verlagingen.

Ook het stabiliseren van de politieke en financiële situatie in Griekenland,  gekoppeld aan de doorzettende economische groei in Europa,  heeft de vraag positief beïnvloed.

 

Zowel de prijsverlagingen als een 30-tal nieuwe aanbiedingen (zie: Nieuw Aanbod) zijn nu opgenomen in de “upgrade” van mijn website.

 

 

December 2014.

 

In 2015 non-stop vliegen op de Peloponnsos.

De vluchtschema's voor 2015 zijn nog niet bij alle luchtvaartmaatschappijen bekend, wel is al duidelijk dat veel maatschappijen inhaken op deze stijgende vraag naar nieuwe Griekse bestemmingen.
Vanaf april 2015 vliegt
AEGEAN Airlines wekelijks direct op KALAMATA voor zeer gunstige prijzen vanaf €39 enkele reis.
Binnen 3 uur bent u vanaf, de dicht bij de Nederlandse grens liggende, internationale luchthaven van Dusseldorf op de Peloponnesos. In vergelijking met het landen op Athene Airport minstens een tijdwinst van ongeveer 4 uur! Met name voor hen wonende in het oosten vaan Nederland interessant.

Zo wordt het authentieke sfeervolle zuiden van de Griekse Peloponnesos steeds interessanter voor het genieten van een 2de woning.

 

 

Augustus 2014.

 

Het toerisme op de Peloponnesos breekt dit jaar alle records. Na een aantal mindere jaren is Griekenland weer helemaal in. Met name de Griekse gastvrijheid, prachtige ongerepte natuur en authentieke sfeerrijke dorpjes met hun taveernes en cafenio's ervaart de toerist als een weldaad in tegenstelling tot het jachtige, zakelijke leven in het westen. Griekenland is het land waar uw zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Met name de belangstelling voor het verwerven van onroerend goed neemt sterk toe. Vooral degene die nu of in de toekomst over meer vrije tijd beschikken maken gebruik van unieke aanbiedingen. De verkoop van villa's en kavels met adembenemend zeezicht is sterk aangetrokken.

 

 

Juni 2014

De golfbanen van Costa Navarino bij de beste ter wereld

Costa Navarino, bij Pylos in het zuidwesten van de Peloponnesos, is misschien wel de meest luxueuze vakantiebestemming van Griekenland. Het resort heeft twee golfbanen, luxe suites, villa’s en hotels en stond recent decor in de film “Before Midnight”. Niet alleen een prachtig gebied, maar ook een rustig gebied zonder massatoerisme.

 

 

April 2014:

 

De Griekse regering heeft, om economische redenen, de overdrachtsbelasting miv 1-1-2014 teruggebracht van 10 naar 3%.

Ook is de aanwezigheid van de advocaat niet meer verplicht en dus kan dat ook de kosten drukken. Wij adviseren niet van de ondersteuning van de advocaat, bij aan- en verkoop,af te zien.

In het algemeen kan men zeggen dat de K.K. met 70%  zijn verlaagd!!!!!   

 

 

November 2013:

 

De afgelopen jaren heeft de EURO-CRISIS niet alleen bij ons een stempel op het leven geplakt. Ook op de Peloponnesos zijn de bestedingsmogelijkheden van de Grieken vaak verminderd. Echter dit heeft geen vat op de vriendelijkheid en gastvrijheid van de bewoners. Ook blijft de veiligheid in de Griekse samenleving onveranderd hoog. Dit jaar is het toerisme en m.n. de tweede huizen markt in Griekenland weer in een opgaande lijn(zie Mondi).

Juist nu is de de tijd rijp om voor aantrekkelijke prijzen een tweede huis te verwerven.


 

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

Tweede huis Peloponnesos

                                          Onbezorgd bouwen en kopen

Start.
Even Voorstellen.
Ervaring.
Nieuw vs Bestaand.
aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio info.
FAQ.
Nieuwtjes en Links.
Contact.

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbieding

Nieuw aanbod

 

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

NIEUW vs BESTAAND

E-MAIL:
info@droomhuisingriekenland.nl

TEL:  
NL:  0031651147012
GR:  00305984707083

CONTACT

Volg ons op

Op de Facebookpagina  plaatsen we alle updates over het bestaande aanbod en tevens de laatste objecten die zijn opgenomen. Ook vindt u veel actueel nieuws en wetenswaardigheden over Griekenland/Peloponnesos.

Bezoek en               onze pagina op       zodat u niets mist.

 

 

 

Nieuws
Archief

 

Oktober 2017.

 

Run op vakantie in Griekenland  2017.
Hieronder heb ik een artikel uit de Telegraaf van 26 oktober 2017 gekopieerd. Aantonend hoe zeer het toerisme naar Griekenland in 2017 is gegroeid (20% meer dan 2016).
Deze ontwikkeling vindt niet alleen plaats in de toeristen sector, maar met name ook voor de woningmarkt.

 

Niet alleen de prachtige natuur en de zonnige goudgele zandstranden, maar ook de politieke stabiliteit en de nog  zeer concurrerende prijzen maken Griekenland en vooral de Peloponnesos erg geliefd. Het is er allemaal niet zo massaal.
De mensen gaan zuinig met hun land en producten om en je kan er heerlijk eten.
 

Geïnitieerd door deze website zijn, in vergelijking met vorig jaar, 71%  meer verkooptransacties van villa's, vakantie woningen en bouwkavels  tot stand gekomen.

Vele West Europeanen (waaronder vele Nederlanders ) genieten vanaf dit jaar van hun droomhuis op de Peloponnesos.

 

Wij hebben hen volledig kunnen overtuigen van onze klantgerichte aanpak.

Wij leggen ons toe op het leveren van een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke service, met meer dan 15 jaar ervaring op de Griekse Peloponnesos vastgoedmarkt.

Ons professioneel, ervaren team (makelaar, civiel engineer, architect, advocaat en notaris) en onze kennis van de lokale markt zorgt voor een service die ongeëvenaard is.

Ons doel is om u, onze klanten, de beste service en goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ju

Juni 2018.

 

Overwegingen Peloponnesos versus Griekse eilanden.


Griekenland kent vele uitnodigende eilanden, met hun prachtige natuur en uitgebreide vakantie accommodaties.  Maar een eiland is een eiland en kent zijn limieten.

De Peloponnesos is technisch ook een eiland maar is verbonden met het vaste land en enkel op 1 uur van Athene (airport), onafhankelijk van het weer en tijd in het jaar.

Als men een (vakantie)woning overweegt is bereikbaarheid, transporttijd en transportgemak een essentieel punt van overwegen.

Er zijn vele internationale directe vluchten (o.a. Van Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf) , het hele jaar door, van en naar de internationale luchthaven van Kalamata (centraal de Peloponnesos).

Tevens is de bereikbaarheid per auto eenvoudig middels de vele veerbootverbindingen tussen Italie (o.a. Triest, Venetie en Ancona) en de haven van Patras op de Peloponnesos. Het dichtstbijzijnde Griekse eiland is altijd nog  minimaal 2 uur verder met een volgende veerboot vanaf Pireus. En daarbij komt vaak de niet aansluitende vertrek schema's en de extra extra kosten.

Als men investeert in een huis dan is bereikbaarheid van het grootste belang.

Onder andere, maar niet alleen,  om deze reden is het zuidelijke deel (Messinia) van de Peloponnesos een favoriete bestemming voor hen die echt willen genieten van het Griekse leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2018
 

www.droomhuisingriekenland.nl  is geactualiseerd.


Mijn website is recent geactualiseerd en uitgebreid met een 50-tal huizen, villa’s en bouwkavels welke zeer recent zijn aangeboden (Zie: NIEUW AANBOD ). Ook zijn de objecten welke een nieuwe eigenaar hebben gekregen verwijderd.
De aan- en verkoop van woningen heeft dit jaar een grote vlucht genomen.          

                                           Griekenland is weer in.
Niet alleen de prachtige natuur en de zonnige goudgele zandstranden, maar ook de politieke stabiliteit en de nog  zeer concurrerende prijzen maken Griekenland en vooral de Peloponnesos erg geliefd. Het is er allemaal niet zo massaal.
 

De door mijn website geselecteerde betrouwbare Griekse makelaars/aannemers zijn onafhankelijk, die zich toeleggen op het bieden van een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke service, gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring op de Griekse vastgoedmarkt.
Ik werk met hen samen omdat ik bij hen ervaren heb en omdat ik geloof dat er geen vervanging is voor ervaring, en de vele jaren werk op de lokale markt voor een service zorgt die ongeëvenaard is.
Ons doel is om u, naast de best mogelijke service, een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Ik adviseer, indien gewenst, over goedkope vluchten en de beste manier om hier te komen. Op verzoek boeken wij u in de accommodatie die u wenst.

Wij rijden u naar de huizen en dorpen van uw voorkeur en geven u alle informatie over de objecten, over de Griekse aankoopprocedures en ook over het gebied (geschiedenis, culturele kenmerken, enz.).

 

Natuurlijk kan ik u, door contact met me op te nemen, uitgebreid informeren.