HET APPARTEMENT:

Het appartement is gelegen op de bovenverdieping van een huis met 2 verdiepingen. Toegang is via een buitentrap die leidt naar de veranda aan de voorzijde en de voordeur van het pand. Het appartement bestaat uit een open woonkamer / keuken met openslaande deuren die uitkomen op een ruime veranda, een ruime slaapkamer met inbouwkast, een badkamer met douche en een hal.
Het appartement kijkt aan 2 kanten uit over tuinen waardoor het uitzicht heerlijk is en er veel lichtinval is.

 

OPMERKING:

Houd er rekening mee dat de ronding die u op sommige foto's kunt zien, wordt veroorzaakt door de zogenaamde "fisheye" -lens, een zeer groothoeklens met een gezichtsveld van maximaal 180 °, waarbij de schaal naar de randen wordt verkleind, om de hele ruimte van een gebied in plaats van een deel ervan vast te leggen

 

 

 

Start.
Ervaring.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
Aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio Info.
FAQ.
Links.
Contact.

Heerlijk, licht en luchtig appartement met één bed, dicht bij alle voorzieningen en op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Kalamata. Uitstekend verhuurpotentieel!!!

 

LOCATIE:
Het appartement is gelegen nabij de universiteit van Kalamata. Het is een heerlijk rustige woonwijk met een echt dorpsgevoel en toch is het slechts 15 minuten lopen naar het centrum van de stad. Er is een supermarkt, bakker, slager, apotheek, kapper, café en zelfs tennisbanen allemaal op korte loopafstand van het pand.

Het centrum van Kalamata ligt op slechts 15 minuten lopen, of u kunt in ongeveer 5 minuten fietsen, want er zijn fietspaden door de stad.

Kalamata heeft zo ongeveer alles wat je nodig zou kunnen hebben, alle voorzieningen zijn hier aanwezig, zoals supermarkten, verfijnde winkels, 2 klinieken, een gloednieuw ziekenhuis, uitstekende doctoren en specialisten, banken, scholen, een universiteit en meer dan 200 restaurants en bars.

Van de mogelijkheden van de stad genieten zowel allen van jong tot senior.  

Messinia County

Kode:    O937   

Locatie: Kalamata

                  
Opp appartement:             37 m2
Prijs:    
 € 70.000  

                                 

 

Tweede huis Peloponnesos

        Onbezorgd bouwen en kopen

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

START

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbiedingen

 

 

NIEUW vs BESTAAND

TEL:  
NL:  0031651147012


Mail ons

CONTACT

Droomhuis in Griekenland