PYLOS

 

Pylos was een belangrijke oudheidskundige haven in de Ionische zee, met een groot Myceens paleis vlakbij, waarschijnlijk het paleis van Nestor, beschreven in Homerus  heldendichten.

 

Pylos is een mooi, bruisend stadje in de baai van Navarino, zoals Pylos vroeger tijdens de Venetiaanse overheersing genoemd werd.

Het uitzicht is adembenemend als u de stad binnenkomt, op het centrale plein is het 's avonds goed toeven, en heerlijk traditioneel Grieks eten.

 

Het langwerpige eiland Sfaktiria ligt imposant en beschermend voor de baai en vormt zo een van de grootste natuurlijke havens van het Ionische zee.

Het uitzicht over deze baai is absoluut geweldig, in deze baai vond in de vorige eeuw de zeeslag plaats die zorgde voor het einde van de Turkse overheersing in Griekenland.

 

Bezienswaardigheden zijn het prachtige strand in de lagune van Voidokoilia op een paar km en het historische paleis van Nestor.

 

Op korte afstand van Pylos ligt het luxe golf resort Costa Navarino met zijn met zijn twee exclusieve golf banen welke alle verwachtingen overstijgen. De uitdaging voor zowel ervaren als minder geoefende spelers. Dit zeer luxe golfresort is een ware trekpleister aan het prachtige strand van Navarino Dunes en Navarino Bay.

De resorts hebben enkele honderden hectare oppervlak, vele familie-accommodaties, villa's, maisonnettes, taveernes, winkels en zwembaden.

 

Start.
Ervaring.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
Aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio Info.
FAQ.
Links.
Contact.

START

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbiedingen

 

 

NIEUW vs BESTAAND

TEL:  
NL:  0031651147012


Mail ons

CONTACT

 

 

 

PYLOS

NAVARINO

Tweede huis Griekenland op de Peloponnesos
                                          Onbezorgd bouwen en kopen

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI