Droomhuisingriekenland is een makelaardij dienstverlening, toegewijd aan het leveren van een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke service, op basis van meer dan 10 jaar ervaring op de Griekse onroerendgoedmarkt.
Onze ervaring en ons jarenlange werk op de lokale markt zorgt voor een ongeëvenaarde service.
Ons doel is om u, onze klanten,
de best mogelijke service en een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
Wij bieden advies over goedkope vluchten en de beste manier om hier te komen.
Op verzoek adviseren wij u over beschikbare accommodaties.
Wij rijden u rond naar zoveel objecten en dorpen als u wenst, en geven u informatie over de huizen/kavels, evenals over het gebied (geschiedenis van het gebied, culturele kenmerken, enz.).
We helpen u niet alleen bij het kiezen van uw "droomwoning", ook bij alle juridische zaken, belasting aspecten en aankoopprocedures. Wij helpen u bij het openen van een bankrekening, maar we kunnen u ook adviseren over andere zaken, zoals ziektekosten- en huisverzekeringen, transport van uw inboedel (bedrijven en juridisch advies) en over

winkels, restaurants, etc.
We kunnen u ook kennis laten maken met enkele uitstekende
Engels (eventueel Duits) sprekende architecten, met hun eigen medewerkers van bouwvakkers, loodgieters, elektriciens, enz. en die de ervaring hebben om oude Grieks-stenen huizen in hun oude glorie te herstellen of nieuwe huizen voor u te bouwen.
Wij kunnen u kennis laten maken met Engelstalige advocaten die u kunnen helpen bij de aankoopprocedure, zodat u erop kan vertrouwen dat alles gecontroleerd en geregeld is voordat u zich begeeft naar de notaris om eigenaar te worden van uw gewenste bezit.
Zelfs de woning/kavel kan, indien gewenst, buiten uw aanwezigheid worden overgedragen zodat u niet aanwezig hoeft te zijn.
Uw advocaat zal tussen u en de verkoper een aanbetalingsovereenkomst in beide talen opstellen. Hij / zij regelt al het andere, zoals Griekse belasting aspecten, notaris, griffie enz. namens u.
Uw advocaat laat de verslagen/verdragen vervolgens in uw eigen taal vertalen en aan u toe sturen.
Er zijn een
groot aantal zeer tevreden klanten die gaarne bereid zijn om hun ervaring, met ons bij het kopen of verbouwen/renoveren, met u te delen. Hun e-mailadressen of telefoonnummers zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Niet alleen staan wij u graag terzijde bij uw gewenste aankoop, ook zijn geëquipeerd om u te ondersteunen bij een eventuele verkoop van uw onroerend goed (bij alle juridische/belasting zaken en verkoopprocedures.
Onze website wordt veelvuldig geraadpleegd door en geeft gedetailleerde informatie over object en omgeving. Via direct of email contact informeren we geïnteresseerden op specifieke additionele vragen

 

Laat ons de zorg voor uw eigendom achter als u weg bent. We zorgen voor uw woning en lossen eventuele problemen op tijdens uw afwezigheid.
Op uw verzoek voeren we op geregelde tijden werkzaamheden uit voor uw bezit, izoals water geven in de tuin, rekeningen betalen en schoonmaken. We zijn er trots op om onze klanten deze ‘after-sales’ waarden te bieden.

We begrijpen dat het hebben van een eigendom in een ander land een grote economische investering is en een zorg kan betekenen omdat u er niet bent!

Ons doel is om u te ontdoen van stress van het beheer van uw eigendom wanneer u afwezig bent en om u regelmatig te informeren over de status van uw eigendom en algemeen onderhoud.

Wij kunnen ons beheerdiensten aanpassen aan uw behoeften en een persoonlijk pakket bieden dat bij u past.

Tijdens het winteronderhoud - voor klanten die dat wensen


Mijn bijdrage in dit geheel kan u beschouwen als intermediair naar de specifiek noodzakelijke specialisten en als uw vraagbaak/begeleider/vertegenwoordiger.

 

Start.
Ons Team.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio info.
FAQ.
Nieuwtjes en Links.
Contact.

Tweede huis Peloponnesos

                                          Onbezorgd bouwen en kopen

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

E-MAIL:
info@droomhuisingriekenland.nl

TEL:  
NL:  0031651147012
 

CONTACT

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbieding

Nieuw aanbod

 

NIEUW vs BESTAAND

          Onze Diensten

·

Onze Diensten

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

Aanbieding 5
Detail O909