BESCHRIJVING VAN HUIS:
Het huis is gebouwd op twee niveaus: het bovenste of het maaiveld en het onderste niveau. De garage bevindt zich op het lagere niveau.

Elk etage beslaat 170 vierkante meter bruikbare ruimte.

Alle ramen hebben metalen luiken, behalve twee op de bovenste verdieping en vijf op de onderste verdieping met tralies.
Behalve de voordeur hebben alle ramen en deuren door het hele huis oprolbare horren.
Alle vloeren zijn betegeld.

Het bovenste verdieping:
Entree via de voordeur via een overdekt terras naar de
woonkamer.
Deze gewelfde kamer meet 7,70m x 5,20m en heeft twee dubbele, vloerhoge ramen met uitzicht op zee en een groot overdekt terras.
Aan de andere kant van de kamer, grenzend aan de trap die naar de lagere verdieping leidt, is er nog een raam en de voordeur, die naar een ander overdekt terras en de achtertuin leiden.
Er is een houtkachel, twee plafondventilatoren en wifi- en telefoonaansluitingen. Aansluitpunt airconditioning indien nodig.

Uit de woonkamer komt men in The Kitchen (5,20m x 3,50m) en heeft dubbele ramen die leiden naar een overdekt terras met uitzicht op de zee. Dit terras heeft een ingebouwde drankenkoelkast en wandverlichting.
Er is ook een betonnen pad leidend naar een BBQ.
De keukenapparatuur bestaat uit een dubbele spoelbak, een vaatwasser, een ingebouwde oven op ooghoogte en een ingebouwde magnetron / grill. Er is ook een vijfpits gaskookplaat (2019), een ingebouwde grote koelkast en een plafondventilator.
Een raam boven de ontbijtbar kijkt uit op de kruidentuin en wijnstokken, en een ander raam heeft uitzicht op de tuin en oprit aan de achterkant van het gebouw.
Aansluitpunt airconditioning indien nodig.

De garderobe (1,90m x 1,30m) met wastafel en toilet bevindt zich naast de woonkamer.

Slaapkamer 1 (3,95m x 3,35m) heeft dubbele vloerhoge ramen die uitkomen op een overdekt terras met uitzicht op zee. Er is een plafondventilator en airconditioning.
Naast de slaapkamer is er een
aparte ruimte, 3,95 mx 1,10 m met ingebouwde kasten.
De
en suite badkamer, 4m x 2m, bestaat uit een inloopdouche (1m x 2m) met dubbele douchekoppen, een ingebouwde wastafel, een toilet en een verwarmde (elektrische) handdoekdroger. Het raam kijkt uit op de achtertuin.

Slaapkamer 2 (4,15m x 4m) heeft dubbele vloerhoge ramen die uitkomen op een overdekt terras met uitzicht op zee. Er is een plafondventilator en airconditioning.
De
en suite badkamer, 4m X 1.90m, bestaat uit een inloopdouche van 1m X 2m met dubbele douchekoppen, een ingebouwde wastafel, een toilet en een verwarmde (elektrische) handdoekdroger. Het raam kijkt uit over de zee.

Slaapkamer 3 (4m x 4m) heeft dubbele vloerhoge ramen die uitkomen op het pad en de achtertuin. Er is een plafondventilator en airconditioning.
De
en suite badkamer, 4m X 2m, bestaat uit een inloopdouche 1m X 2m met dubbele douchekoppen, een ingebouwde wastafel, een toilet en een verwarmde (elektrische) handdoekdroger. Het raam kijkt uit op de achtertuin.

De lagere (begane grond) verdieping.
Vierde slaapkamer / speelkamer / opslagruimte meet 6.10m X 4.10m. Drie hoge ramen met tralies met toegang vanuit de garage / werkplaats / bootopslagruimte

Centrale verwarmingsruimte (4,10 mx 2 m). Deze ruimte heeft één hoog getralied raam voor licht en ventilatie en beschikt over alle leidingen en elektrische bedrading die nodig zijn voor aanleg centrale verwarming. De ruimte voor cv-unit. Momenteel wordt het gebruikt als opslagruimte. De toegang is vanuit de garage / werkplaats / botenwinkel. Brandstoftankruimte (1,75 mx 1,20 m). Het wordt momenteel gebruikt als opslagruimte. Binnenkomst vanuit de garage / werkplaats / bootopslagruimte

Bijkeuken (3,95 x 3,50 m). Wasmachine en dubbele wasbak. Diepvrieskist, pomp voor het lager gelegen watercircuit op maaiveld. Planken en werkblad ingebouwd. De toegang is vanuit de garage / werkplaats / botenopslag.

Vanuit de bijkeuken is er de doucheruimte (3.50m X 1.15m). Inloopdouche 1.15m X 1m, wastafel en toilet; Afzuigventilator. \

Werkplaats / bootopslagruimte (x 5,20 m x 10,10 m).
Er zijn twee hoge tralievensters voor licht en ventilatie. Een muur met opbergplanken.

Garage (13,25m x 5m). Planken en kleding- / handdoekhaken.
Ruimte voor twee auto's. Een elektrische metalen garagedeur. De deuropening aan de achterzijde van de garage leidt naar de trap naar de begane grond.

Buiten:
Zonnepanelen
bevinden zich op het dak plus een warmwatertank die al het warme water voor het huis levert. Voor noodgevallen is er een dompelkachel.

Propaangastanks (2) zijn ondergebracht in een metalen kast op het pad naast de keuken, met leidingen door de muur.

De watertank voor de tuinberegening is aan de achterzijde van het huis ondergebracht, samen met de computer voor het automatische beregeningssysteem.

Beerput is ingebouwd onder het achterterras en wordt meestal één keer per jaar geleegd.

De stranddouche is aangelegd op de oprit tussen het huis en de poorten naar het strand.

 

BESCHRIJVING VAN HET GRONDSTUK:
De kavel, dat een oppervlakte van 2.860 vierkante meter beslaat, strekt zich uit van de weg naar het strand, zonder openbare toegang. Tussen de weg en de (elektrische) poort die uitkomt op de oprit bevindt zich een verlaagde wacht / parkeerplaats.
Er is een parkeerplaats voor bezoekers naast de oprit.
Het strand is toegankelijk via dubbele metalen poorten waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot zwemmen, boten en strandmeubilair.
Het terrein is volledig omheind en heeft, naast de gebruikelijke bomen en bloeiende struiken, olijf-, citroen-, limoen-, bananen- en vijgenbomen. Ook is er een avocadostruik, een kruidentuin en drie vruchtbare wijnstokken.
Gemiddeld leveren de olijfbomen 75 liter olie per jaar op.


AFSTAND TOT DE ZEE:
De woning is gelegen AAN HET STRAND

 

ZICHT:
Prachtig uitzicht op zee en prachtig zicht op de Mani-bergen.

 

OPMERKING:
Het huis is ontworpen door de beroemde lokale architect Dimitris Stathas en gebouwd door zijn bedrijf in 2014/15.
De tuinen zijn in het najaar van 2015 aangelegd en zijn volledig voorzien van leidingen voor irrigatie.
Het huis is overal voorzien van alle leidingen en elektrische bedrading voor centrale verwarming.
De kamers zijn allemaal uitgerust voor het toevoegen van radiatoren indien nodig.
 

Start.
Ervaring.
Diensten.
Nieuw vs Bestaand.
Aanbod.
Bereikbaarheid.
Regio Info.
FAQ.
Links.
Contact.

Kode:        O927

Locatie:  Bij Chrani              en Agios              Andreas  
Opp:      286
0 m2
                  
Prijs:     
 € 850.000

 AAN HET STRAND   GELEGEN!!  

 

 

Tweede huis Peloponnesos

          Onbezorgd bouwen en kopen

Messinia West  

 

Indrukwekkende villa met 4 slaapkamers / 4 badkamers met uitzicht op de baai van Messinia, met garage, enorme kelder, prachtige patio's en veranda's op 2.860 m2 grond.

LOCATIE:
Dit unieke pand is een zeldzaamheid aangezien het aan het strand is gelegen met niets tussen het huis en het strand.
Het is gelegen in een mooi dorp met een taverne die het hele jaar door geopend is.
Chrani ligt op slechts 1,5 km afstand en heeft een supermarkt, restaurants, tavernes, bakker, cafés, enz.
Agios Andreas is ongeveer. 2 Km verderop en heeft nog meer voorzieningen.
Petalidi 8 km en Koroni, 14 km afstand, beide beschikken over uitgebreide voorzieningen; scholen, banken, restaurants, winkels, supermarkten, doktoren, apotheken, kliniek, enz.
Kalamata met zijn internationale luchthaven ligt op 30 minuten rijden. Mogelijkheid om een boot rechtstreeks vanuit de kelder naar het strand te brengen.


 

 

Deskundige begeleiding / Diverse objecten
PELOPONNESOS: MESSINIA / MANI

START

REGIO INFO

Messinia

Koroni

Methoni

Pylos - Romanos

Mani: Stoupa, Kardamilli

BEREIKBAARHEID

START

AANBOD

HUIS:
< 150.000
150.000 - 300.000
>300.000
 

KAVEL:
< 100.000
100.000 - 200.000
> 200.000
Koroni-Vasilitsi

Speciale aanbiedingen

 

 

NIEUW vs BESTAAND

TEL:  
NL:  0031651147012


Mail ons

CONTACT

Droomhuis in Griekenland